درب اتوماتیک کشویی

درب اتوماتیک کشویی

سیستم کشویی زاویه ای (مثلثی) دارای طراحی هوشمند و دقیقی است و از دو قسمت اصلی که با یکدیگر تشکیل یک زاویه را میدهند. اساسا محدودیتی در ایجاد این زاویه وجود ندارد،اما بطور کلی این عدد می تواند بین ۹۰ تا ۲۷۰ درجه متغیر باشد. مناسب ورودی هایی که با کمبود فضا مواجه اند می باشد.

مشاهده بیشتر
درب اتوماتیک لولایی

درب اتوماتیک لولایی

سیستم درب اتوماتیک لولایی تک لنگه ، عرض ورودی بین ۱۴۰۰-۷۰۰ میلی متر . ارتفاع ورودی با در نظر گرفتن عرض حد اکثر ۳۲۰۰ میلی متر خواهد بود و سیستم درب اتوماتیک لولایی دو لنگه.در حالتی که عرض موجود بزرگ و نیاز به بازشو بیش تر باشد استفاده می گردد.

مشاهده بیشتر
درب اتوماتیک تاشو

درب اتوماتیک تاشو

مناسب جهت ورودیهایی با عرض کم و یا کریدورها با عرض و فضای بسیار محدود.این سیستم به نسبت سیستم های لولایی حدود یک سوم از فضای محیطی را اشغال و همچنین هنگام بازشدن درب ، تا ۹۰ % عرض مفید ورودی را امکان پذیر می نماید .

مشاهده بیشتر
درب اتوماتیک گردان

درب اتوماتیک گردان

از نظر زیبایی، طراحی و ساخت، بیش ترین ضریب ایزولاسیون در برابر سرما ، گرما ، صدا ، گرد و غبار و باد، امنیت و آسایش ، رتبه بالاتری نسبت به سایر سیستم های اتوماتیک را دارد . همچنین بیش ترین حجم تردد ، فضای عبور و عدم تداخل حرکت افراد نسبت به سایر مدل ها نیز از دیگر مزیت های درب اتوماتیک گردان است.

مشاهده بیشتر

درب اتوماتیک

درب اتوماتیک و هر آنچه باید در مورد آن بدانید!

این روزها پای پیشرفت تکنولوژی و فناوری به دنیای درب‌ها نیز باز شده است و ما اکنون شاهد درهایی هستیم مانند درب اتوماتیک فروشگاهی  که بدون نیاز به دخالت انسان و نیروی دست، به‌صورت خودکار و هوشمند باز و بسته می‌شوند. به همین دلیل، در این مقاله می‌خواهیم در مورد در اتوماتیک صحبت کنیم. درب الکترونیکی همه جا حضور دارد و موجبات امنیت و آسایش ساکنین و عابران را فراهم می‌کند. در اتوماتیک جایگزین درهای سنتی‌ شده و در هرکجا که عبور و مرور و تردد افراد بالا باشد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر شما هم به‌دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد در اتوماتیک، انواع آن، مزایای مختلف و کاربردهای گوناگون این درها هستید، پیشنهاد می‌کنیم مطالعه این مطلب را از دست ندهید و تا انتها ما را همراهی کنید.

شرکت درب اتوماتیک آلومات شما را در خرید درب اتوماتیک راهنمایی می کند.

درب اتوماتیک چیست؟

درها عضو مهمی از هر ساختمان هستند. درها قسمت‌های ورودی و خروجی هر محیط را مشخص کرده و امکان جابه‌جا شدن افراد بین محیط‌های مختلف یک ساختمان را فراهم می‌کنند. همچنین درها از جمله درب اتوماتیک مثلثی وظیفه محافظتی دارند و از ورود افراد غیرمجاز به مکان‌های مختلف جلوگیری می‌کنند.

با توجه به کاربردی که درها دارند، با هر ورود و خروج، یک بار باز و بسته می‌شوند. این مسئله در مکان‌هایی که عبور و مرورهای بالایی در آن‌ها جریان دارد یا در آن‌ها، درب‌های بزرگ و سنگین به‌کار گرفته شده، می‌تواند مشکل‌ساز باشد. باز و بسته کردن دائمی درها در مکان‌های پرتردد موجبات خرابی و فرسودگی در را فراهم می‌کند و باز و بسته کردن درب‌های بزرگ و سنگین منجر به اتلاف وقت ساکنین و صرف نیروی دست زیاد می‌شود که چندان خوشایند و مطلوب نیست. بنابراین نیاز به وجود درهایی که به‌صورت هوشمند و با استفاده از مکانیزم‌های خودکار و اتوماتیک باز و بسته می‌شوند، کاملاً حس می‌شود.

این احساس نیاز پایه‌گذار ظهور درهایی بود که به سنسورها و چشمی‌های هوشمند مجهز شده بودند و با تشخیص نزدیک‌شدن افراد به درهای ورودی و خروجی، به‌صورت خودکار باز و پس از مدتی بسته می‌شدند؛ در اتوماتیک.

همان‌طور که از نام آن مشخص است، در اتوماتیک به درهایی گفته می‌شود که به‌صورت خودکار (Automatic) و هوشمند، بدون نیاز به دخالت انسان و اعمال نیروی دست، باز و بسته می‌شوند. درب الکترونیکی با استفاده از چشمی‌ها، سنسورها، موتورهای برقی و بردهای الکترونیکی که نسبت به حرکت، نور و سیگنال‌های کنترل از راه دور حساس هستند، حضور و عدم حضور افراد در محدوده ورود و خروج ساختمان را تشخیص می‌دهد و به‌صورت اتوماتیک باز یا بسته می‌شود.درب اتوماتیک تلسکوپی از انواع درب ها می باشد.

شاید باورش سخت باشد؛ اما اولین در اتوماتیک در قرن یکم میلادی توسط یک ریاضی‌دان مصری طراحی و پیاده‌سازی شده است و با گذشت زمان و اضافه‌شدن گجت‌ها، بردهای الکترونیکی، موتورهای برقی، سنسورها و چشمی‌های پیشرفته و هوشمند، به شکل امروزی خود درآمده است.

درب اتوماتیک برای باز و بسته شدن نیازی به اعمال فشار دست ندارد و تنها کاری که باید انجام دهید، این است که مقابل سنسور تشخیص فاصله و چشمی این درها قرار بگیرید تا در به‌صورت خودکار برای شما باز شود.

درب الکترونیکی به‌دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد و مزایای فوق‌العاده‌ای که به همراه خود به ساختمان‌ها با کاربری‌های مختلف اضافه می‌کند، به شدت مورد توجه قرار گرفته و این روزها در اکثر ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

درب کرکره برقی از دیگر انواع درب ها می باشد.

درب اتوماتیک از قطعات مختلفی تشکیل می‌شود. برخی از این قطعات مکانیکی هستند و برخی دیگر الکتریکی و الکترونیکی. برخی از قطعات و عناصر مهم یک درب اتوماتیک به شرح زیر است:

• موتور الکتریکی

• برد یا صفحه الکترونیکی

• کنترل باکس یا مادر بورد مرکزی

• سنسور یا حسگرهایی که به نور، حرکت، وزن و صدا حساس هستند

• ریموت کنترل برای باز و بسته کردن درب از راه دور و با استفاده از ارسال سیگنال

• میکروسوئیچ

• چشمی‌ها

• چرخ دنده و گیربکس

• قفل برقی و قفل مکانیکی

درب اتوماتیک نیز همانند سایر تکنولوژی‌ها و فناوری‌ها، برای اینکه با محیط‌ها و کاربری‌های مختلف سازگار و هماهنگ شود، در انواع و مدل‌های مختلفی طراحی و ساخته شده‌ است. در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع درب الکترونیکی از نزدیک آشنا شویم.

در اتوماتیک

در پی باز و بسته کردن دائمی درها بود که درب اتوماتیک طراحی و ساخته شده و مورد استفاده قرار گرفت. درهای اتوماتیک برای اینکه با محیط‌های مختلف و با کاربری‌های مختلف سازگار شوند، باید در انواع و مدل‌های مختلفی ساخته می‌شدند و این اتفاق نیز افتاده است. درهای اتوماتیک امروزی برای مصارف و ساختمان‌های مختلف سفارشی‌سازی شده‌اند.

 جک درب اتوماتیک نیز در درب ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

درب الکترونیکی 

درب اتوماتیک با توجه به مکانیزم باز و بسته شدن به ۳ دسته کلی زیر تقسیم می‌شود:

درب الکترونیکی الکترومکانیکی:‌ این درها با جک برقی کار می‌کنند و به کمک یه گیربکس و چرخ‌دنده، امکان باز و بسته شدن در را فراهم می‌کنند.

درب اتوماتیک پنوماتیکی: درهای اتوماتیک پنوماتیکی به کمک نیروی باد یا گاز محبوس‌شده باز و بسته می‌شوند. در این نوع از درهای اتوماتیک، هوای اطراف توسط یک کمپرسور (فشرده‌ساز) به یک مخزن کشیده می‌شود و تحت فشار قرار می‌گیرد. با آزاد شدن هوای محبوس‌شده نیروی زیادی تولید می‌شود که نیروی محرکه باز و بسته شدن درب را فراهم می‌کند. این درها به سروی‌های دوره‌ای و ماهانه نیاز دارند و به‌دلیل سروصدای زیاد و مشکلاتی که کمپرسورها با آن‌ها درگیر هستند، منسوخ شده‌اند و چندان مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

درب الکترونیکی هیدرولیکی: در اتوماتیک هیدرولیکی یکی از انواع درهای اتوماتیک است که به‌دلیل مزایای زیاد و کارکرد بسیار روان، مورد توجه و استفاده زیادی قرار گرفته است و طرفداران زیادی دارد. همان‌طور که از نامشان مشخص است، این درها به کمک نیروی هیدرولیک روغن و مایعات سیال دیگر کار می‌کنند. نیروی هیدرولیک امکان باز و بسته کردن درهای بزرگ و سنگین را به راحتی فراهم می‌کند و این کار را با کمترین سروصدا و کمترین استهلاک ممکن انجام می‌دهد. همچنین این درها از مکانیزم حرکتی بسیار یکنواخت و آرامی برخوردار هستند. از همین رو، برای مکان‌های پرتردد و درهای بزرگ و سنگین بسیار مناسب هستند.

انواع درب اتوماتیک به لحاظ کارایی و کاربرد

درهای اتوماتیک همچنین بر اساس کارایی و کاربرد، به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند:

درب الکترونیکی شیشه‌ای: درهای اتومانیک شیشه‌ای احتمالاً بیشترین محبوبیت و بیشترین استفاده را در ساختمان‌های مختلف دارند. درهای اتوماتیک شیشه‌ای را به احتمال بسیار زیاد همه ما در مکان‌هایی مانند فروشگاه‌های زنجیره‌ای، هایپرمارکت‌ها، بانک‌ها، ادارات، هتل‌ها، پاساژ‌ها و ساختمان‌های اداری و تجاری مختلف دیده‌ایم. این درها به‌صورت تمام شیشه ساخته می‌شوند و زیبایی دوچندانی را به ساختمان اضافه می‌کنند. این درها از جنس شیشه سکوریت یا لمینت ساخته می‌شوند تا از استحکام بالایی برخوردار باشند. درهای اتوماتیک شیشه‌ای محدودیت اجرایی ندارند و برای تمام مکان‌های پرتردد در ابعاد و اندازه‌های مختلف ساخته می‌شوند. این درها در انواع مختلف تلسکوپی، اسلایدینگ کشویی، یک لنگه و دولنگه، درب اتوماتیک شیشه ای گردان و نیم‌گرد، ، تاش، لولایی و گردان طراحی شده‌اند.

در اتوماتیک پارکینگی: درهای اتوماتیک پارکینگی یکی دیگر از انواع درهای اتوماتیک است که کاربرد و موارد استفاده بالایی دارد. درب پارکینگ ساختمان‌های بزرگ، چندطبقه و مجتمع به‌صورت دائم در حال باز و بسته شدن است و به شدت به یک در اتوماتیک نیاز دارد که با ریموت یا چشمی به‌صورت خودکار باز و بسته شود. درهای پارکینگ معمولاً بزرگ و سنگین هستند و اگر به‌صورت دستی باز و بسه شوند، احتمالاً خسته‌کننده خواهند بود و منجر به ایجاد ترافیک خواهند شد.

درب اتوماتیک کرکره‌ای: درهای اتوماتیک کرکره‌ای را بیشتر در سوپرمارکت‌ها و مغازه‌های کوچک دیده‌اید؛ اما به‌دلیل سهولت نصب و قیمت درب اتوماتیک پایین و مقرون‌به‌صرفه، برای در پارکینگ نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. درهای اتوماتیک کرکره‌ای از جنس‌های مختلفی ساخته می‌شوند، جنس غالب تشکیل‌دهنده درهای اتوماتیک کرکره‌ای، تیغه گالوانیزه، تیغه آلومینیومی و تیغه استیل و آلومینیوم (رول گیتور) است. درهای اتوماتیک کرکره‌ای برای مغازه‌هایی که نیاز به امنیت بالاتری دارند، مانند طلافروشی‌ها، فرش فروشی‌ها و صرافی‌ها، از جنس پلی کربنات طراحی و ساخته می‌شوند.

در اتوماتیک سکشنال: این نوع از درهای اتوماتیک با جمع‌شدن زیر سقف، فضای بسیار کمی را اشغال می‌کنند و برای محیط‌هایی که فضای کم و کوچکی در دسترس است، مانند فضاهای مسقف و کم‌عرض، گزینه بسیار مناسبی هستند.

برای آشنایی با درب اتوماتیک شیشه ای به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

مزایای استفاده از درب الکترونیکی

تا به اینجا با تعریف درب الکترونیکی آشنا شدیم و با انواع مختلف آن آشنا شدیم. بسیاری از ویژگی‌ها و مزایای درهای اتوماتیک قابل حدس است، با این حال برخی از مزایای مهم و برجسته استفاده از این درها در ساختمان‌های مختلف به شرح زیر است:

• منجر به صرفه‌جویی بسیار بالایی در زمان و مصرف انرژی می‌شوند.

• برای باز و بسته شدن نیازی به دخالت دست ندارند.

• کنترل عبور و مرور افراد مختلف با استفاده از این درها بسیار راحت‌تر است.

• هزینه نگهداری پایینی دارند.

• انواع مختلفی دارند و برای استفاده در محیط‌های مختلف، از تنوع بسیار خوبی در طراحی، ابعاد و مکانیزم باز و بسته شدن برخوردار هستند.

• فضای کمی را نسبت به درهای سنتی اشغال می‌کنند.

• ظاهری لوکس و لاکچری دارند.

• امنیت بالایی دارند و عایق صوتی و حرارتی مناسبی را ایجاد می‌کنند.

• کیفیت ساخت و طول عمر بالایی دارند.

درب اتوماتیک پارکینگ از دیگر انواع درب اتوماتیک است.

درب اتوماتیک از کاربردی‌ترین اجزای مورد استفاده در ساختمان‌های امروزی است. موارد کاربرد وسیع انواع در اتوماتیک و سهولت و سرعت ناشی از کاربرد آن، درب الکترونیکی را به یکی از گزینه‌های پربازدید در فضای مجازی تبدیل کرده است. به همین ترتیب تنوع موجود در نمونه‌های در اتوماتیک نیز از دیگر موارد جذابیت آنها به‌شمار آمده و در جلب مشتریان به انواع درب الکترونیکی موثر است.

از موارد مهمی که هنگام خرید درب اتوماتیک یا ثبت سفارش ساخت در اتوماتیک مورد توجه قرار می‌گیرد، موتور به‌کار رفته در این نوع درب و قدرت آن است. موردی که با توجه به الزامات کاربردی این محصولات و مکان نصب آن تشخیص داده می‌شود.

از تنوع درب اتوماتیک بیشتر بدانیم!

انواع درب الکترونیکی در نمونه‌های مختلفی تولید می‌شود. تنوع درب اتوماتیک بیشترین کاربرد را در ساختمان‌ها، ادارات، منازل و اماکن کاری و آموزشی دارد. تنوع محصولات در اتوماتیک فرصت مناسبی است تا با هر توان خرید و الزامات مصرف، نمونه‌ای از این تولیدات را نصب و از مزایای درب الکترونیکی بهره‌مند شوید.

برخی از معروف‌ترین نمونه‌های درب اتوماتیک عبارتند از:

درب اتوماتیک كشویی یا Sliding Automatic Doors: این نمونه از درب الکترونیکی یا خودکار به صورت کشویی باز و بسته شده و فضای چندانی را اشغال نمی‌کند. مجهز بودن این نوع در اتوماتیک به سنسورهای قوی آن را در مقابل موانع مختلف حساس نموده و باز و بسته شدن اتوماتیک آن، تردد را آسان و سریع می‌کند. از این نوع در اتوماتیک در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، بانک‌ها و ادارات و بسیاری موارد دیگر استفاده می‌شود.

درب اتوماتیک تلسكوپی یا Telescopic Automatic Doors: در این محصولات درب الکترونیکی لت‌ها یا لنگه‌های درب الکترونیکی به عوض اینکه به سمت مخالف یکدیگر حرکت کنند، به یک سمت می‌روند و فضای بیشتری را برای عبور ومرور فراهم می‌کنند. درب الکترونیکی تلسکوپی اغلب از 2 یا 4 لت تشکیل شده است.

درب اتوماتیک منحنی یا قوسی Curved Automatic Doors: از زیباترین و شیک‌ترین نمونه‌های در اتوماتیک هستند که به‌ویژه قابلیت بالایی در ترکیب با معماری‌های گوناگون دارند. این نوع درب الکترونیکی در اشكال نیم دایره، دایره كامل و یا قوسی از یک دایره کامل ساخته و اجرا می‌شوند.

درب لولایی از دیگر انواع درب های پرکاربرد می باشد.


در این مقاله با درب الکترونیکی آشنا شدیم و متوجه شدیم که این درها از چه قطعاتی ساخته می‌شوند و مکانیزم باز و بسته شدن آن‌ها از چه قرار است. همچنین با انواع درب الکترونیکی آشنا شدیم که برای استفاده در محیط‌های مختلف در مدل‌های گوناگونی طراحی و ساخته شده‌اند. درب اتوماتیک برای باز و بسته شدن نیازی به دخالت دست ندارد و برای مکان‌های پرتردد و شلوغ مانند بانک‌ها، فروشگاه‌ها و مجتمع‌ها بسیار مناسب است.

همه اطلاعاتی که درباره درب اتوماتیک لازم است بدانید 

 پیشرفت تکنولوژی باعث شده ابزارها و وسایل جدید و مدرنی طراحی و تولید شود تا افراد بتوانند کاربری آسانی را تجربه کنند. یکی از این وسایل جدید درب اتوماتیک است که بدون دخالت نیروی محرکه فیزیکی باز و بسته می‌شود. در این مطلب قصد داریم اطلاعات کامل و دقیقی درباره معرفی درب الکترونیکی، مزایای استفاده از آن و انواع مختلف در اتوماتیک در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مطلب همراه ما باشید. 

 درب اتوماتیک چیست؟

 درب‌ اتوماتیک به دربی گفته می‌شود که مجهز به سنسور است و به صورت خودکار باز و بسته می‌شود. موارد زیر مهم‌ترین مزایای نصب در اتوماتیک است. باز و بسته شدن سریع در اتوماتیک عبور و مرور آسان و سریع با درب الکترونیکی در مکان‌های عمومی تنوع طرح درب الکترونیکی تنوع رنگ درب اتوماتیک تنوع مدل درب الکترونیکی مقاومت بالای درب الکترونیکی در برابر سرما و گرما امنیت و ایمنی بالای درب الکترونیکی جلوه و زیبایی منحصر به فرد درب اتوماتیک 

 انواع در اتوماتیک از لحاظ شکل ظاهری

 درب اتوماتیک با مدل‌های مختلفی طراحی و تولید می‌شود که شامل موارد زیر است.

  • در اتوماتیک گرد 

  • دراتوماتیک نیم گرد 

  • در اتوماتیک لولایی 

  • در اتوماتیک لولایی تک لنگه 

  • در اتوماتیک لولایی دو لنگه 

  • در اتوماتیک شیشه‌ای اسلایدی 

  • در اتوماتیک شیشه‌ای کشویی 

  • در اتوماتیک شیشه‌ای فریم لس

 درب الکترونیکی را کجا نصب کنیم؟

 یکی از سوالات متداول درباره در اتوماتیک این است که در چه مکان‌هایی می‌توان آن را نصب کرد. واقعیت این است که هیچ محدودیتی برای نصب درب اتوماتیک وجود ندارد و شما می‌توانید در مکان‌های زیر درب الکترونیکی نصب کنید.

  • درب الکترونیکی در ساختمان‌های مسکونی 

  • درب الکترونیکی در ساختمان‌های تجاری و فروشگاه‌ها 

  • درب الکترونیکی در ساختمان‌های اداری 

  • درب الکترونیکی در مجتمع‌های تفریحی و ورزشی 

  • درب الکترونیکی در بیمارستان‌ها، کلینیک‌های خدمات درمانی و داروخانه‌ها 

  • درب الکترونیکی در مجتمع‌ها، مراکز آموزشی و مدارس

 قیمت در اتوماتیک چقدر است؟

 قیمت درب اتوماتیک ثابت نیست و نمی‌توانیم یک قیمت ثابت و مشخص به شما اعلام کنیم. برای اگاهی از قیمت در اتوماتیک لازم است عواملی که قیمت آن را تحت تاثیر قرار می‌دهند بشناسیم. موارد زیر مهم‌ترین عواملی است که قیمت درب اتوماتیک را تحت تاثیر قرار می‌‌دهد.

  • ابعاد درب اتوماتیک 

  • متریال مورد استفاده برای ساخت درب اتوماتیک 

  • کیفیت و مرغوبیت متریال مورد استفاده برای ساخت درب اتوماتیک 

  • هزینه طراحی و نصب درب اتوماتیک

 در اتوماتیک ابزاری جدید و کاربردی است که در مکان‌های مختلف می‌توان آن را نصب کرد. سعی کردیم در این مطلب راهنمای کاملی درباره ویژگی‌ها و مزایای درب اتوماتیک در اختیار شما قرار دهیم و شما را با کاربردهای درب اتوماتیک و انواع درب الکترونیکی آشنا کنیم. امیدواریم با استفاده از این اطلاعات بتوانید ساختمان مورد نظر را با بهترین درب اتوماتیک تجهیز کنید.


کیفیت ماندگار است

Aluminum door, window and facade